Inschijving

Inschijving

De inschrijving sluit op 1 juli

Het formulier is nog niet beschikbaar, maar de volgende opmerkingen blijven geldig.

Lees de volgende informatie voordat u het formulier invult:

1.Als, bijvoorbeeld, de bestuurder van een motorfiets van 1940 met een vriend wenst te rijden, die een motorfiets van 1920 bestuurt, maar dat deze niet gevraagd heeft met die bestuurder van de motorfiets van 1940 te rijden, zullen ze niet samen rijden. De motorfiets van 1920 zal een klein nummer hebben, terwijl die van 1940 een groot nummer zal hebben. Daarentegen als de bestuurder van een motorfiets van 1920 met een vriend wenst te rijden, die een motorfiets van 1943 bestuurt, zal de motorfiets van 1920 achteruitgaan en zal een nummer hebben, dat in verbinding staat met dat van de motorfiets van 1943.

2. Voordat je vertelt met wie je wilt rijden en met wie je de kamer wilt delen, goed nadenkt en met je vrienden praat, is dat in het belang van iedereen. De persoon over wie u het hebt, neemt mogelijk niet deel aan of is mogelijk al in contact geweest met iemand anders.

3. Registratie na de deadline, na 2 juli: in dit geval worden alle boekingen mogelijk niet in aanmerking genomen en de tarieven kunnen worden verhoogd.

4. Aan het einde van het formulier, wanneer u op «Bevestig registratie en reserveringen» klikt, zou er een nieuwe pagina moeten verschijnen. Anders toont de computer u de vragen waarop u niet hebt geantwoord en daarna moet u  opnieuw proberen. U ontvangt dan een automatische bevestigingsmail (misschien in spam)